Последна сесия на Общинския съвет в Асеновград закрива мандата

Автор: Plovdiv Now 4998
Последна сесия на Общинския съвет в Асеновград закрива мандата

Последната общинска сесия на Общинския съвет в Асеновград за този мандат ще се проведе утре. Въпреки стартиралата предизборната кампания, местният парламент има още работа за довършване.

Общо 22 точки от Постоянните комисии по Общинска собственост, УРТО, Бюджет и финанси, Правна, Образование и култура, Здравеопазване и социални дейности предстоят да бъдат разгледани и гласувани. 

Утре ще бъде гласуван и изборът на временно изпълняващ кмет на Община Асеновград в лицето на инж. Петър Бояджиев, който ще заема позицията до клетвата на новите кметове.

Ще се разгледат и вероятно приемат, още: Наредба за управление на отпадъците, поддържане и опазване на чистотата на територията на Общината и Наредба за условията и реда за използването на спортните обекти на общината. Ще се гласува и продажбата на сградата на бившето кметство в село Косово, както и отпускането на еднократна социална помощ на трима нуждаещи се, организирането на бридж турнир Асеновград ’2019 и отпускане на средства за отбелязване на Световния ден за борба с диабета, закупуване на глюкомери и ваксини за членовете на дружеството.

Източник: tvsatcom.bg

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина