Пловдивчанин троши стъкло на кола в Асеновград, младежи крадат от спортен магазин

Автор: Plovdiv Now 7839
Пловдивчанин троши стъкло на кола в Асеновград, младежи крадат от спортен магазин

Четирима нарушители са били установени в Асеновград и Пловдив през изминалите две денонощия. Провиненията им са различни - от опит за кражба да шофиране в нетрезво състояние.

37-годишен пловдивчанин е бил задържан в ареста на РУ Асеновград заради увреждане на предното стъкло на лек автомобил Фиат Пунто. Превозното средство е било паркирано на улица «6-ти януари» пред дома на 39-годишна асеновградчанка. Жената е и собственик на автомобила. Работата по случая продължава разследващ полицай при районното управление. 

Двама младежи - момиче на 19 и момче на 17 години са били задържани при опит за кражба от магазин за спортни стоки в Пловдив. В неделя следобед в Пето РУ е постъпил сигнал от охраната на обекта в ЖК «Тракия» на бул. «Освобождение». Съобщено е било, че младежите са опитали да изнесат, без да заплатят,  стоки на стойност близо 500 лв. Пристигналият автопатрул е установил самоличността на двете лица, а след доклад на дежурен прокурор по случая е образувана преписка.

Бързо производство за шофиране в нетрезво състояние са започнали служителите на Пето РУ. При проверка в неделя е било установено, че 47-годишен шофьор на Мазда е седнал зад волана с 2,02 промила алкохол. Мъжът е бил задържан в полицейския арест за срок до 24 часа.  По случая е започнато бързо производство.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина