Пияни и нередовни шофьори закопчаха на няколко места в Пловдивско

Автор: Plovdiv Now 4956
Пияни и нередовни шофьори закопчаха на няколко места в Пловдивско

Водачи, шофирали след употреба на алкохол през изминалата нощ, са били задържани в полицейския арест на две от районните управления, а по случаите са започнати бързи производства.  

В 23 часа на 11 октомври автопатрул на Първо РУ е спрял за проверка шофьор на лек автомобил „Опел“. 50-годишният мъж зад волана е управлявал превозното средство на територията на село Марково. В хода на работа униформените са установили по надлежния ред, че водачът шофира в пияно състояние. Алкохолната концетрация отчетена от техническото средство е 1,65 промила.

Автопатрул на РУ Хисаря пък е спрял за проверка в село Житница лек автомобил „Опел астра“ без поставени регистрационни табели. Справка е показала, че 65-годишният водач – местен жител, е лишен от правоуправление по съдебен ред. Пробата за употреба на алкохол с техническо средство e отчела, че водачът шофира под въздействие на 1,32 промила.

С нерегистриран мотопед е бил установен 28-годишен от село Строево. Проверката е извършена от служители на РУ Асеновград. Младият мъж, извършил престъплението на територията на село Катуница, няма други криминални прояви до момента.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина