Читалище в Асеновградско търси наематели, Общината пуска на търг апетитни имоти

Автор: Plovdiv Now 9310
Читалище в Асеновградско търси наематели, Общината пуска на търг апетитни имоти
Апетитни имоти в Асеновград и региона се отдават под наем. Градската администрация организира поредица от публични търгове на помещенията, сред които са читалище, заведение за хранене, складове, офиси и фризьорски салон. 
Търговете  ще се  проведат в зала в сградата на Община Асеновград, като документация ще се приема от 26.04.2022 г. до 11.05.2022 г., всеки работен ден от 8.00 до 12.00 и от 13.30 до 16.30 часа. 
 
За срок от 10 години се отдава заведение за хранене със скромната площ от 15 кв. м. Първоначалната тръжна цена е 924 лв. без ДДС.
 
Сред интересните обекти е и сграда в село Патриарх Евтимово, използвана за читалищна и културно-просветна дейност. Стартовата цена на наема на помещението от 100 кв. м. е едва 100 лв. годищно, става ясно от обявлението, публикувано в сайта на администрацията. Отдава се също склад в Битовия комбинат и фризьорски салон на улица „Васил Левски“, като обявената за стартова цена на последния обект е малко под 1000 лв. годишно.
 
Не се допускат до участие в търга кандидати, които имат задължения към Община Асеновград и които са били наематели на общински имоти и договорите им са били прекратени по тяхна вина.
 
 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина