Окаяна табела за Асеновата крепост възмути хората

Автор: Plovdiv Now 9424
Окаяна табела за Асеновата крепост възмути хората

Символът на Асеновград - прочутата Асенова крепост, представлява останки на средновековна крепост. На какво е останка обаче табелата, указваща за този национален туристически обект? На немарливост, на мъртви институции или на пълна незаинтересованост от страна на Българския туристически съюз? Това се питат асеновградчани, минаващи покрай жалката информационна табела за крепостта - толкова жалка, че не е нито информационна, нито указваща, пише glasnews.bg.

"Какво е това, уважаеми съграждани? Голям туристически обект не е ли? Да пускам ли сигнал в портала на общината се чудя? Тия, дето продават билетчета, от Съюза на слепите ли са наети, та чакат туристите да пишат по групите?", пита анонимен асеновградчанин в социалните мрежи.

И му отговарят:

"До къде да се пише сигнал, до къдеее? До една мъртва за гражданството институция, която, обаче, си е много живичка да си се угоява и пълни джобовете за сметка на жителите! Там ли да се отправи питането? На колко от възмутените стотици граждани им е обърнато внимание и са коригирани нередностите?"

Жалко е наистина такова подобие на табела да води към красивите гледки, живописната панорамна гледка към Асеновград и Родопите и интересната история. Как да им се насладим?

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина