Общинският младежки съвет в Асеновград получи свое помещение за работа

Автор: Plovdiv Now 4662
Общинският младежки съвет в Асеновград получи свое помещение за работа

Екипът на Общински младежки съвет вАсеновград вече ще разполага с индивидуално помещение, в което да извършва дейността си. Това е факт по предложение на заместник-кмета на Асеновград инж. Стоян Димитров и с решение на Общинския съвет в града.

Помещението ще бъде предоставено за безвъзмездно ползване. То се намира на площад „Бански“ №1. Обектът е със застроена площ от 86 квадратни метра, на 1 етаж. Към настоящия момент сградата е свободна, а до преди около година там се помещаваше Дневният център за деца с увреждания.

Помещението е подходящо за реализиране на идейните проекти на младежите, сред които са подобряване средата за живот, обучение и развитие на интелектуалния потенциал на младите хора, създаване на условия за осмисляне на свободното време, подпомагане осъществяването на дейности със социално-културна насоченост, подпомагане на крайно нуждаещи се граждани и много други дейности.

Общински младежки съвет – Асеновград ще има право да ползва сградата за срок от 5 години, като около решението се обединиха всички присъстващи съветници от местния парламент на града.

Припомняме, че организацията вече е легитимно учредено сдружение. Радва се и на свой собствен интернет сайт. В него могат да се открият най-актуалните предстоящи събития, както и информация за отминали такива. Сайтът oms-asenovgrad.com е динамичен, постоянно развиващ и актуализиращ се, спрямо мероприятията, които се провеждат.

Сдружение „Общински младежи съвет - Асеновград“ се състои от 7 съучредители и от още немалко други амбициозни и интелигенти млади хора, чиято цел е да променят средата на живот в града и общината към по-добро.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина