Ники от Асеновград не се подобрява и има нужда от нас повече отвсякога

Автор: Plovdiv Now 16420
Ники от Асеновград не се подобрява и има нужда от нас повече отвсякога

Николай Владимиров Иванов от Асеновград, който е само на 29 години и който от години се бори упорито и смело с коварно заболяване, за съжаление не се подобрява и приложената имунотерапия не е дала очакваните положителни резултати. Ники отново разчита на нас - да му помогнем в борбата му за живот.

Припомняме, че през 2011 година на Ники е поставена диагнозата „тежка форма рак на дебелото черво”.
След направени две операции в България диагнозите не са много оптимистични и лекарите препоръчват лечение в чужбина в много кратки срокове, съобразени с бързото развитие на болестта. От септември месец 2012 година той се лекува в Клиника на Университет Навара, Памплона, Испания.

Ето и емоционалното послание на Николай в социалните мрежи:

Здравейте скъпи приятели,
Както Ви казахме в предишния пост, на 8 юли ми предстоеше скенер на бял дроб и корем, а също и скенер на костите. За съжаление, приятели,резултатите не са хубави. Наблюдава се прогрес на болестта. В белия дроб най-голямото ми образувание се е увеличило от 1.5 см на 2.3 см както и другите две образувания също са с увеличение от по 4-5 милиметра.

В областа на таза отдясно също се наблюдава увеличение на лезията. От скенера на костите се вижда образувание от дясната страна на ребрата, все още не може да се каже дали е от болестта, или съм си го имал от преди, защото скенер на костите ми правят за пръв път! Когато направим следващ скенер ще стане ясно какво е, и ако се наложи ще направя радиотерапия! И сега отново се връщам в изходна позиция и трябва да започна химиотерапия, за да можем да спрем прогреса на болестта.

Вече и аз не знам какво да кажа, като цяло имах големи очаквания от тази имунотерапия, но уви - не се оправдаха! Със сълзи на очите пиша тези редове, защото много се измъчих, много изпитания преодолях през тези 8 години, преодолях ги най-вече благодарение на моето семейство, както и на Вас, приятели, с вашата морална подкрепа! Не ми остава нищо друго, освен отново да стисна зъби и да премина и през това изпитание! Това лечение ще се наложи пак да се заплаща, а лечението вече надминава 100 000€ евро.

Затова Ви призовавам, скъпи приятели, лично Ви моля от сърце да изпратите поне един СМС с текст DMS NIKOLAY на номер 17 777. 
Или чрез дарение по дарителска сметка в Обединена Българска Банка в лева:
IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30 
BIC: UBBS BGSF 
Титуляр: Николай Владимиров Иванов
И във евро за Испания:
IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550
BIC: CAIX ESBB
или чрез Pay pal: [email protected].
Сърдечно благодаря! Бъдете здрави!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина