Ники от Асеновград: Намирам се в труден момент от лечението си, от живота си...

Автор: Plovdiv Now 9472
Ники от Асеновград: Намирам се в труден момент от лечението си, от живота си...

Николай Иванов от Асеновград, който наскоро навърши 33 години, продължава борбата си тежкото онгологично заболяване, от което страда вече цели 8 години.

Припомняме, че Ники се лекува в университетска клиника в Навара, Испания от злокачествено образувание на дебелото черво с метастази в белия дроб и костите. Младият мъж преминава през тежки медицински процедури, които омаломощават не само тялото, но и са изтинско изпитание за психическата му издържливост.

Ето какво споделя Николай чрез своя публикация в социалните мрежи:

"Скъпи приятели, намирам се в труден момент от лечението си, от живота си... Апатията, болката и отчаянието ме преследват, но причините да не им се дам са много. Не се предадох осем години, няма да се предам и сега! Семейството ми, приятелите ми, близките ми и всеки един от Вас, който е дарил от себе си за мен ме прави толкова силен и изпълнен с надежда и вяра в победата ми. Тя ще бъде не само моя, но и ваша, мили приятели! Не спирайте да ме подкрепяте, защото Вие ми давате повод да се събудя с усмивка, че не съм сам в битката си! Моля, разпространете посланието ми! Всеки, който желае може да ми помогне по някой от следните начини: като изпратите СМС с текс DMS NIKOLAY на номер 17 777: Или чрез дарение по дарителска сметка в Обединена Българска Банка в лева:
IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30
BIC: UBBS BGSF
Титуляр: Николай Владимиров Иванов
И във евро за Испания:
IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550
BIC: CAIX ESBB
или чрез Pay pal: [email protected]
Бъдете здрави!"

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина