Младежи от Асеновград се събраха на благотворителен коледен бал в бяло СНИМКИ

Автор: Plovdiv Now 5318
Младежи от Асеновград се събраха на благотворителен коледен бал в бяло СНИМКИ

VII-ият благотворителен младежки бал се проведе снощи под егидата на кмета на община Асеновград д-р Емил Караиванов, който събира на едно място обществено ангажираните младежи от града. Тази година той бе под надслов „Бяла Коледа” като символ на добротата и светлия дух на хората, заради което голяма част от присъстващите бяха в бял дрескод.

Присъстваха представители на Общински младежки съвет, неправителствени организации, занимаващи се с младежки дейности и спорт и членове на училищните съвети към асеновградските училища.

"Радвам се, че този бал просъществува вече 7 години и се утвърди като едно традиционно събитие в навечерието на коледните и новогодишни празници. Защото то носи послание за добротворчество и подкрепа, тъй като от самото си стартиране на идеята за младежки бал, бе той да е благотворителен. Носи и вашата положителна енергия на едни млади хора с отворени сърца и умове", каза при откриването на вечерта д-р Емил Караиванов. Тази година благотворителната инициатива бе за 4-годишната Ева Чолакова.

По време на бала бе представен новият председател на Общински младежки съвет Петя Стефанова-ученичка от СУ „Св. княз Борис I”. Тя благодари на членовете на съвета за оказаното доверие и с пожелание заедно да осъществят много добри инициативи през следващата година.

Всички присъстващи се събраха за обща снимка с пожелание за здраве и успехи през 2019-та година.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина