Мъж от Карловско: Доброволци дойдоха и се хвърлиха като лъвове да помагат

Автор: Plovdiv Now 9747
Мъж от Карловско: Доброволци дойдоха и се хвърлиха като лъвове да помагат

Мъж от Карловско публикува в социалните мрежи благодарността си към доброволците, дошли да помогнат в деня на Съединението.

Вижте цялото му послание, публикувано без намеса:

Искам да изкажа моята най-искрена благодарност на тези сърцати и трудолюбиви хора. Някои ги няма на снимката, но те си знаят кои са, и не по-малко им благодаря.

Днес те решиха този ден, Ден на Съединението на България, да бъдат съпричастни и да помогнат, с каквото могат. Хвърлиха се като лъвове, видях страшна всеотдайност от приятели, роднини, комший, съселяни и доброволци от Плевен и Казанлък.

Доброволците, които бяха при мен, дойдоха с помощ, събрана от тях и техни съграждани - под формата на храна, вода и неща от първа необходимост.

Не знам как се случи, но всички в процеса на работа се усмихвахме доста често, шегувахме се помежду си. Беше дори забавно. Накараха ме да забравя за стихията, която мина през домовете ни. Бъдете благословени ХОРА! Радвам се, че днес бяхте до мен. И знайте-  доброто, добро ражда, никога не се съмнявайте, че добрината ви няма да бъде видяна. Благодаря Ви!

P.S. Благодарност и към всички хора(представители на фирми, БЧК и доброволци, ), които минаваха доста често през всички поразени от стихията домове и предлагаха: вода , храна и неща от първа необходимост.
 
Карловецът не споделя името на селото, в което се срещнал с доброволците. Но ни показва нещо далеч по-ценно. Доброто обединява пред лицето на нещастието, а в страната съпричастните не са рядкост.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина