Майка на две деца от Асеновград изчезна

Автор: Plovdiv Now 26866
Майка на две деца от Асеновград изчезна

Млада майка от Асеновград се издирва. Нели, която има две деца, е изчезнала в понеделник. За това сигнализират нейни близки в социалната мрежа. Жената наскоро е била в психиатрична клиника, случвало се е да изчезне и друг път, поради което от полицията не са я обявили за издирване, пише GlasNews.bg.

Майката за последно е видяна в Пловдив, в района на моста на Герджика и Панаира. Който забележи жената може да сигнализира на посочения телефон.

„Здравейте приятели от ПЛОВДИВ! Моля помагайте!

Нели, която живее със съпруга си и двете си деца в Асеновград е изчезнала от понеделник. От полицията отказват да я издирват, защото се е случвало да изчезне и да се върне. Момичето наскоро е било в психиатрична клиника и има моменти, в които забравя коя е. Дъщеричката й е само на 6 месеца, съпругът й не знае какво да направи, след като официалните служби отказват да я издирват.

Изчезнала е от понеделник, облечена е в зелена тениска, познати са е видели вторник в Пловдив в квартала на Герджика и днес край Панаира. Докато обърнат колите, за да я вземат тя изчезва. Съпругът й обикаля града по цял ден. Моля, ако някой я забележи, да опита да я задържи и да му се обади веднага на 0876374240, за да се свържат,“ написа Елена Панайотова.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина