Майка от Асеновград: Хората се качват на кола, за да стигнат до нормална площадка

Автор: Plovdiv Now 4978
Майка от Асеновград: Хората се качват на кола, за да стигнат до нормална площадка

Асеновградчанка иска "нормална площадка" за децата в квартал "Изток", пише GlasNews.bg. За целта жената организира подписка, като се надява подобно на кватал "Запад" и тук също малчуганите да има подходящи условия за игра.

"Добро утро, за вас може би с мирис на пролет, но за мен с мирис на кучешки л*йна и мърша! Живея в квартал "Изток". Квартал, в който за децата ни няма годна за ползване детска площадка. Който има кола, качва се и отива в квартал "Запад", за да ползват детските площадки, които са немалко на брой там. Нашите деца не са явно деца, те трябва да се оправят и да идат по кафенетата явно.

Моля всички майки, които живеят в квартал да дойдат до магазина срещу готиния ни парк в квартала (Христо Ботев 78В) и да се подпишат.Явно общината няма да ни съдейства, ако ние не си размърдаме дъто. Макар че и ние освен да събираме подписки друго не можем да правим.", апелира Налян Кадир.

Жената добавя, че в подписката могат да се включат родители, баби, дядовци и други жители.

Някои асеновградчани посочиха, че животните не са виновните за фасовете, мокрите кърпи и другите боклуци в парка.

Кадир отговори, че акцентът на поста й е друг в случая.

"Не става въпрос за чистене и метене, а за това че искаме нова хубава детска площадка. Щом може в квартал "Запад" да се пазят чисто площадките, защото са и хубаво заградени и ние ще можем да я опазим чиста. Няма да се допускат кучета, няма да се позволява да се пуши и тн.", отбелязва майката.

Други жители посочиха, че проблемът не е само в квартал "Изток" и цялостно решение не изглежда да има.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина