“Капачки за бъдеще“ даряват три кувьоза в един и същи ден, единият отива за бебетата в Асеновград

Автор: Plovdiv Now 10171
“Капачки за бъдеще“ даряват три кувьоза в един и същи ден, единият отива за бебетата в Асеновград

Доброволците от Националната кампания "Капачки за бъдеще" с гордост съобщават, че в един и същи ден ще бъдат дарени цели три кувьоза за недоносени новородени бебета на български болници.

Паметното тройно събитие е на 19 октомври, а трите животоспасяващи апарата ще отидат в лечебните заведения в Асеновград, Мадан и Момчилград. 

Церемонията по предаването на кувьоза на болницата в Асеновград ще бъде в 9,30 часа в събота, следва Мадан в 13,00 часа и Момчилград - в 15,30 часа.

"Каним всички от региона - от Пловдив, Смолян и Кърджали и прилежащите населени места да се включат и да отпразнуваме ЗАЕДНО поредните ни общи успехи! Каним и хората от Крумовград, защото кувьозът в Момчилград при нужда ще се ползва и в помощ на болницата в Крумовград! 

Защото успехите ТРЯБВА да се празнуват, за да можем след това да започнем да работим наново и още по-усърдно, за да постигнем още ПО-ГОЛЕМИ успехи!

И знаем, че ще успеем! Защото ЗАЕДНО МОЖЕМ ПОВЕЧЕ!

Благодарим ви, че помагате!
Благодарим ви, че разпространявате каузата!
Благодарим ви, че ви има!", завържва емоционалното послание в социалните мрежи на доброволците от "Капачки за бъдеще".

Припомняме, че миналата неделя, 14 октомври, Кампанията подари кувьоз и на болницата в Карлово, който беше 13-ти поред, закупен от "Капачки за бъдеще".

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина