Канят се търговци, производители и всички желаещи на благотворителния базар за Ники в Асеновград

Автор: Plovdiv Now 9655
Канят се търговци, производители и всички желаещи на благотворителния базар за Ники в Асеновград

Екипът на Общинския младежки съвет в Асеновград подготвя благотворителен коледен концерт и базар. Двете събития ще бъдат на 20 декември в читалище „Родолюбие” и ще събират средства за лечението на съгражданина им Николай Иванов, който има голяма нужда от подкрепа, защото от години се бори с онкологично заболяване в клиника в Испания. 

Младежите от съвета канят всички свои граждани и милосърдни хора от цяла България да подкрепят базара с артикули за продаване като дрехи, играчки, козметика и други подходящи стоки.

Доброволците очакват подкрепа и предложения от фирми, книжарници, магазини, производители.

"Всеки, който иска да помогне е добре дошъл! Нашата цел е да достигнем до максимален брой хора, които да се включат в общата инициатива, защото колкото повече хора се включат, толкова по-успешна ще бъде тя! Ние от Общински младежки съвет призоваваме всички да се включат в нашата инициатива, защото тя е на всички нас, нека всички да покажем подкрепата си към Ники! Всеки, който иска да се включи може да се се свърже с нас на нашата фейсбук страница "Общински младежки съвет- Асеновград" или да се обади на телефони 0898 301111 и 0893 696682", призовават от Общински младежки съвет в Асеновград.

Припомняме, че Николай се лекува в университетска клиника в Навара, Испания от злокачествено образувание на дебелото черво с метастази в белия дроб и костите. Младият мъж преминава през тежки медицински процедури, които омаломощават не само тялото, но и са изтинско изпитание за психическата му издържливост.

Всеки, който желае може да помогне и по някой от следните начини: като изпратите СМС с текс DMS NIKOLAY на номер 17 777: Или чрез дарение по дарителска сметка в Обединена Българска Банка в лева:
IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30
BIC: UBBS BGSF
Титуляр: Николай Владимиров Иванов
И във евро за Испания:
IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550
BIC: CAIX ESBB
или чрез Pay pal: [email protected]

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина