Ето ги жените, обрали бензиностанцията край Асеновград! Едната е майка на две деца

Автор: Plovdiv Now 212042
Ето ги жените, обрали бензиностанцията край Асеновград! Едната е майка на две деца

Бившата служителка на бензиностанция на "Петрол" Иванка Сиракова е обрала касата на обекта в четвъртък призори. 32- годишната жена влязла в бензиностанцията с нахлузена черна найлонова торба на главата, заплашила продавачката и поискала да й бъде предаден оборота. Продавач- консултантът зад щанда й предал 3 374 лева.  След това Сиракова напуснала обекта, пише trafficnews.bg.

Жената на касата Любка Казийска подала сигнал до частната фирма, която охранява обекта и скоро на мястото пристигнали екипи на полицията. 

„Служителката в бензиностанцията разказала, че малко по-рано същата вечер в търговския обект е влязло маскирано лице, което е извършило кражбата на сумата оборотни средства”, добавят от полицията.

След като разследващите иззели записите от камерите, последвали още въпроси към жената. В крайна сметка тя признала за инсценировката и предала съквартирантката си.

На Сиракова и Казийска ще бъдат повдигнати обвинения за кражба. Те са задържани за 24 часа. Ако бъдат признати за виновни, двете жени могат да получат присъда затвор до 8 години. Нямат предишни криминални прояви.

Сиракова има две деца. Двете жени, които са от Асеновград, са с чисти криминални досиета. 

Любка Казийска

Иванка Сиракова

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина