Друсани шофьори осъмнаха в ареста, един от Асеновград, друг от Карловско

Автор: Plovdiv Now 6282
Друсани шофьори осъмнаха в ареста, един от Асеновград, друг от Карловско

Четирима друсани шофьори са задържани в полицейските арести през изминалото денонощие. Трима от тях са седнали зад волана под въздействие на амфетамин, а при четвъртата проверка е установен водач, употребил кокаин.

Мерцедес, управляван от 38-годишен жител на смолянското село Оряховец, е бил проверен на улица «Македония» в Пловдив. Драг чек тестът е реагирал положително за употреба на амфетамин.

36-годишен водач на БМВ е шофирал под въздействие на кокаин - това е показала проверката на служители от Трето РУ. Лекият автомобил е бил спрян кръстовището на бул. «Васил Априлов» и ул. «Пещера» малко преди 10 часа на 16 февруари.

Дрогиран водач зад волана са установили и при проверка на улица «Ландос» служители на Шесто РУ. Лек автомобил Пежо, управляван от 23-годишен жител на село Долна махала е проверен в следобедните часове на 16 февруари, а полеви тест е отчел положителен резултат за употреба на амфетамин от водача.

За шофиране под въздействие на амфетамин в ареста на РУ Асеновград е задържан и 31-годишен мъж от града, водач на Ауди А8. Работата по случаите продължава под наблюдение на компетентната прокуратура.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина