Добри хора спасиха кученце, захвърлено край Асеновград, търсят му дом

Автор: Plovdiv Now 14155
Добри хора спасиха кученце, захвърлено край Асеновград, търсят му дом

Тъжната история на едно кученце докосна стотици, но ще открие ли своя човек?

Историята му е споделена в социалните мрежи от млада жена, която му осигурила временен подслон. Героят на следващия разказ е едно тримесечно мъжко пале, което си няма природа, но е изпълнено с доверие, светещо в очите му, пише glasnews.bg.

Било захвърлено на път някъде в Пловдивско, нямало оставена вода, нямало и храна. Мъникът се е криел в края пътното платно, където бил и открит.

"Озовахме се на точното място в точното време. Той е изплашено бебе толкова кротко и доверчиво.. не помръдна, докато го взимахме, сякаш се беше предал", пише Теодора И.

Днес е приютен временно в изоставена къща, където може да остане едва няколко дни. А после? Жената, която разказва историята му, опитва да открие и стопанин на кученцето.

Вижте цялата история за кученцето, споделена в мрежата:

"Оставен сам в нищото, без вода и без храна на оживен път. В десния край на платното светиха само очичките му, чакащи следващата кола, от която можеше да бъде прегазен. 
 
Озовахме се на точното място в точното време. Той е изплашено бебе толкова кротко и доверчиво... не помръдна, докато го взимахме, сякаш се беше предал.
 
Никой не знае какво е преживял, знаем само че се беше примирил с това да умре. Та, взехме го и единственият вариант беше да го сложим в клетка на двора в една изоставена къща. Имаме време до неделя да намерим дом на малкото клетниче. Мъжко на около 3 месеца. Намираме се в село близо до гр. Асеновград.

Приятели, моля ви за активно споделяне.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина