Денят на детето се превърна в празник на танца в Асеновград

Автор: Plovdiv Now 9253
Денят на детето се превърна в празник на танца в Асеновград

Истински празник на танца представи на сцената на центъра на Асеновград Спортен клуб по модерен балет, танци и аеробика „Косара“. Изявата на всички групи от клуб бе по повод Деня на детето, а и за да се отбележи краят на годината и настъпването на лятната ваканция.

Магията на танца, която има способността да събужда доброто настроение у хората и да поражда усмивки, усетиха всички, дошли на концерта на Спортен клуб по модерен балет, танци и аеробика „Косара“. Първи на сцената се изявиха по-големите представители на клуба, последваха танцови изпълнения на всички останали възрастови групи, повечето от които вече имат множество награди зад гърба си от танцови надпревари.

Водещ на концерта бе Христина Филипова, която всички познаваме като Хари, и разбира се свързваме с балет Косара. По време на концерта бе представен и съвсем нов, непоказван до момента и недоосъвършенстван, по думите на Христина Филипова, танц, с който след дни косарките ще се явят на танцова надпревара.

Не по-малко важна част от клуба са трениращите аеробика – най-малките тук са 5-6 годишни, които също се изявиха на сцената, последвани и от по-големите групи.

Тук се представи и Дани Дикова, която спечели златен медал на Републиканското състезание по аеробика, чийто първи треньор е основателят на Косара Виолета Стамболийска.

Концертът завърши с общ танц, сцената едва побра всички млади красиви косарки и техните треньори.

Източник и снимки: ТВ САТ КОМ

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина