Д-р Пандов от Асеновград, който пребори коронавируса: Хора, моля ви, пазете се! Тази болест е зловеща!

Автор: Plovdiv Now 35993
Д-р Пандов от Асеновград, който пребори коронавируса: Хора, моля ви, пазете се! Тази болест е зловеща!

Д-р Димитър Пандов от Асеновград, който пребори коронавируса, изказа своята благодарност към всички хора, които дариха кръвна плазма за него.

Припомняме, че медикът от "МБАЛ-Асеновград" бе приет в реанимацията в асеновградската болница в тежко състояние след усложнения от COVID-19. Само за няколко часа десетки хора открикнаха на призива за помощ и дариха плазма за лечението му.

Ето какво написа в социалната мрежа д-р Пандов след прибирането си у дома:

„Благодаря ви мили хора! Отново съм сред любимите си хора благодарение на вашата съпричастност в часовете и дните на трудната битка с коварната болест. Благодаря за загрижеността, обичта, помощта, позитивната енергия и молбите за моето здраве! Благодаря на всички вас, които пожелахте и дарихте плазма за моето оздравяване! Нека Всевишният бди над вас и вашите семейства!

Хора, моля ви, пазете се! Тази болест е зловеща!

Благодаря на работещите в МБАЛ Асеновград – на всички отделения и колеги ангажирани с мен и пациентите страдащи от болестта – ръководство, клинична лаборатория, рентгеново отделение , микробиология и имунология .Всички онези които идваха да ме виждат ежедневно!

Безгранични благодарности към д-р Даракчиева, д-р Чолак, д-р Згуровска пряко ангажирани с моето лечение. Към всички сестри и санитари от отделението ОАИЛ Асеновград за вниманието, загрижеността, съпричастността и подкрепата в най-трудите ми моменти, часове и дни. Бъдете благословени! Живея втори живот благодарение на вас!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина