Бус прегазил моториста Ерол пред КЦМ, разкри аутопсията, а шофьорът му избягал

Автор: Валерия Василева 17821
Бус прегазил моториста Ерол пред КЦМ, разкри аутопсията, а шофьорът му избягал

Причината за смъртта на 37-годишния Ерол Мехмед, който загина в катастрофа в района на КЦМ в петък през нощта, е прегазване, научи наш репортпер. Първоначално се предполагаше, че асеновградчанинът е паднал от мотора, тъй като е карал на задна гума и това е причинило смъртта му.

При аутопсията обаче става ясно, че мотористът е бил прегазен. Разследването е установило, че Ерол действително е правил каскадьорски изпълнения на задна гума по пътя Пловдив - Асеновград в района на КЦМ.  Той е загубил равновесие и е паднал. Зад него обаче е имало микробус, който не е спазил необходимото дистанция.

Водачът не успял да реагира навреме и превозното средство минало през тялото на асеновградчанина. Това всъщност е и причината за смъртта на Ерол Мехмед.

Водачът на микробуса не е спрял,  а е продължил в посока Асеновград. Той не е съобщил за инцидента и се е укрил, но самоличността му бързо е установена  от полицията  в Пловдив.

Снощи шофьорът е задържан, а утре Окръжна прокуратура ще прецени каква мярка за неотклонение да му бъде наложена.

Припомняме, че инцидентът стана малко преди полунощ, докато мъжът се движел в група с приятелите си. Останалите мотористи не разбрали какво се е случило докато не установили, че Ерол го няма.

Десетки приятели споделиха скръбта си от загубата на Ерол в социалните мрежи. В спомените им той остава добър и отзивчив приятел, а някои отказват да повярват на новината за кончината му. 

Пред наш репортер близки на моториста го описаха като внимателен шофьор, който се стараел да избягва рискови ситуации.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина