Близките на шофьора, убил Ерол край Асеновград, напълниха съда и твърдят, че е невинен

Автор: Парашкева Иванова 6745
Близките на шофьора, убил Ерол край Асеновград, напълниха съда и твърдят, че е невинен

Роднини на шофьора, прегазил 37-годишния моторист Ерол Мехмед пред КЦМ, напълниха съдебната зала в Пловдив, предаде наш репортер. Близките на Димитър Иванов плачат и твърдят, че той няма вина за тежкия инцидент. Той имал 4 деца и 10 внука, а в съдебната зала са и неговите братя и сестри.

На влизане в залата, мъжът запази мълчание, като стана ясно, че той има сериозни проблеми със слуха. Той е женен – без образование и неграмотен. Не помни кога е рожденият му ден.

Магистратите ще гледат искането на прокуратурата за вземане на най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража" срещу мъжа.

Припомняме, че катастрофата стана на 10 август на пътя Пловдив – Асеновград. Първоначално се предполагаше, че асеновградчанинът е паднал от мотора, тъй като е карал на задна гума и това е причинило смъртта му.

При аутопсията обаче става ясно, че мотористът е бил прегазен. Разследването е установило, че Ерол действително е правил каскадьорски изпълнения на задна гума по пътя Пловдив - Асеновград в района на КЦМ.  Той е загубил равновесие и е паднал. Зад него обаче е имало микробус, който не е спазил необходимото дистанция.

Водачът не успял да реагира навреме и превозното средство минало през тялото на асеновградчанина. Това всъщност е и причината за смъртта на Ерол Мехмед.

Водачът на микробуса не е спрял,  а е продължил в посока Асеновград. Той не е съобщил за инцидента и се е укрил, но самоличността му бързо е установена  от полицията в Пловдив.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина