Благотворителен футболен турнир събира средства за лечението на Ники от Асеновград

Автор: Plovdiv Now 5834
Благотворителен футболен турнир събира средства за лечението на Ники от Асеновград

„Общински младежки съвет-Асеновград“, „Арена Шипка“ и Община Асеновград организират благотворителен турнир по мини футбол с цел набиране на средства, за лечението на своя съгражданин Николай Иванов.

Турнирът ще се проведе на 26 октомври, от 10,00 часа на "Арена Шипка".

I. Дата и час на провеждане: 26.10.2019 г. /събота/ от 10.00 часа. Записването на отборите е на телефони 0894394141 и 0899172778.

Таксата за участие е в размер на 50 лв. за отбор. Програмата за футболния турнир ще бъде изготвена, след като се уточни броят на отборите на техническата конференция, която ще се проведе същия ден от 9.30 часа на „Арена Шипка”.

Награден фонд: Купи за първите три отбора в крайното класиране, както и финансово стимулиране както следва:

I място-300 лв
II място-200 лв.
III място-100 лв.

Николай Иванов от Асеновград, който наскоро навърши 33 години, продължава борбата си тежкото онгологично заболяване, от което страда вече цели 8 години.

Припомняме, че Ники се лекува в университетска клиника в Навара, Испания от злокачествено образувание на дебелото черво с метастази в белия дроб и костите. Младият мъж преминава през тежки медицински процедури, които омаломощават не само тялото, но и са изтинско изпитание за психическата му издържливост.

Ето какво споделя Николай чрез своя публикация в социалните мрежи:

"Скъпи приятели, намирам се в труден момент от лечението си, от живота си... Апатията, болката и отчаянието ме преследват, но причините да не им се дам са много. Не се предадох осем години, няма да се предам и сега! Семейството ми, приятелите ми, близките ми и всеки един от Вас, който е дарил от себе си за мен ме прави толкова силен и изпълнен с надежда и вяра в победата ми. Тя ще бъде не само моя, но и ваша, мили приятели! Не спирайте да ме подкрепяте, защото Вие ми давате повод да се събудя с усмивка, че не съм сам в битката си! Моля, разпространете посланието ми! Всеки, който желае може да ми помогне по някой от следните начини: като изпратите СМС с текс DMS NIKOLAY на номер 17 777: Или чрез дарение по дарителска сметка в Обединена Българска Банка в лева:
IBAN: BG56 UBBS 8002 1088 4983 30
BIC: UBBS BGSF
Титуляр: Николай Владимиров Иванов
И във евро за Испания:
IBAN: ES71 2100 3693 2120 0050 5550
BIC: CAIX ESBB
или чрез Pay pal: [email protected]

Бъдете здрави!"

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина