Безплатна лятна академия “Шарена ваканция“ набира деца от 7 до 13 г. в Асеновград

Автор: Plovdiv Now 3762
Безплатна лятна академия “Шарена ваканция“ набира деца от 7 до 13 г. в Асеновград

Започва приемът на документи за участие в безплатната детска лятна академия „Шарена ваканция“, която ежегодно се провежда в Асеновград. По инициатива на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към общината и съвместно с Градска библиотека „Паисий Хилендарски” отново се организират забавления за най-малките. В академията могат да се включат деца на възраст от 7 до 13 г. Заниманията ще се провеждат в продължение на два месеца - от 1 юли до 30 август. 

Активностите, които ще предложи и тази година „Шарена ваканция” напълно безплатно, са плуване, йога и часове по приложно изкуство в Градската библиотека. Заявления могат да се подават от 8 до 17 в офиса на Местната комисия на ул. „Цар Иван Асен II” №9А, етаж I, стая 3 (бивш Битов комбинат). 

Записването започва от 10 юни и е с краен срок 21 юни включително. Всяко дете има право да избере не повече от 2 дейности. Класирането в групите по занимания ще се извършва по реда на подаване на заявленията. Резултатите ще бъдат публикувани на сайта на община Асеновград до края на юни.

Телефон за контакти и въпроси: 0878 110 905 - Божидар Носиков.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина