Асеновградски клуб с 9 медала от Държавно първенство за деца

Автор: Plovdiv Now 18563
Асеновградски клуб с 9 медала от Държавно първенство за деца

Асеновградският клуб “Оками Дожо” спечели 9 медала на Държавно първенство за деца до 8 и до 10 години във Велико Търново. 

Участие взеха над 200 състезателите от 26 клуба на Българка Карата Киокушин Федерация. 

Състезателите на “Оками Дожо” спечелиха 9 медала, от които 2 златни, 3 сребърни и 4 бронзови. Специална награда - купа за най-висок боен дух бе връчена на състезателя на “Оками Дожо” - Васил Чалъков, който взе участие в най-многобройната и рекордна към момента категория с общо 39 участници.

Състезателят на клуба изигра редица срещи за достигане до финалите и категорично завоюва златото в категорията си. Въпреки силната конкуренция в голямото първенство малките каратеки на клуба се представиха повече от достойно и успяха да стигнат до призовите места, показвайки дух, упоритост и умения.

За клуба състезанията продължават като през юни месец предстои Държавно първенство в дисциплината “ката” за всички възрасти, а в началото на юли месец юношите и девойките младша и старша възраст на “Оками Дожо” ще вземат участие в Световна Купа, което ще се проведе в к.к.Камчия, с което ще приключат и състезанията за първото полугодие.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина