Асеновградчанин отнесе глоба за дребно хулиганство, предизвикал скандал в училище

Автор: Валерия Василева 4911
Асеновградчанин отнесе глоба за дребно хулиганство, предизвикал скандал в училище

Районният съд в Асеновград е наложил административно наказание "Глоба" в размер на 100 лв. на местен жител за дребно хулиганство. Нарушителят се е признал за виновен и е дал обяснения, в които изразява съжаление за деянието си и се разкайва, съобщи tvsatcom.bg.

На 30.11.2018 г. около 09,00 часа сутринта, мъжът отишъл в ОУ „Петко Каравелов“ в Асеновград, като поводът за посещението му било обаждане на негова приятелка, че възпитателките в ресурсния кабинет са направили забележка за хигиената на детето й.

Мъжът влязъл в ресурсния кабинет на училището заедно с приятелката си, като предизвикал скандал с две от учителките. В хода на конфликта същият се опитал да удари първоначално едната възпитателка, а след това и другата, но не успял, защото бил спрян.

През цялото време, нарушителят се държал агресивно, викал на висок глас и отправял закани, че ще се разправя с учителите извън училището. По случая бил подаден сигнал до Районна прокуратура в Асеновград и е била заведена прокурорска преписка.

Същата е прекратена от наблюдаващия прокурор с постановление за отказ да бъде образувано наказателно производство и материалите били изпратени на РУ на МВР – Асеновград, за административно наказване на нарушителя. Срещу нарушителя  бил съставен акт за констатиране на дребно хулиганство, който му бил предявен и същият го подписал без възражения.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина