Асеновградчани влизат в ролята на Дядо Коледа за децата от Нареченски бани

Автор: Plovdiv Now 4807
Асеновградчани влизат в ролята на Дядо Коледа за децата от Нареченски бани

Гражданската акция „Стопли Коледата! Зарадвай дете!” се провежда в Асеновград за пета поредна година. Идеята е да бъдат зарадвани децата от Комплекс за социални услуги „Гергана” в Нареченски бани, така че Коледа за тях да е истински празник и те да получат вниманието и обичта, за които копнеят.

Нуждата е предимно от дрехи, аксесоари, играчки, книжки – всичко, което радва и нашите деца вкъщи. За целта инициаторите на „Стопли Коледа! Зарадвай дете!“ организират събирането на нови вещи, които по желание могат да бъдат опаковани от приносителите им като подаръци.

МОЖЕТЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ ПО СЛЕДНИЯ НАЧИН:

1. Избирате от списъка дете и подарък – такъв, какъвто все още детето няма (тоест няма го в списъка под името на детето). Разбира се, могат да бъдат няколко подаръка за едно или няколко деца. 

2. Пишете името на детето и какъв ще бъде подаръкът му от вас в коментар под закачения пост със списъка на децата или в съобщение до някой от администраторите на събитието. Списъците се актуализират постоянно.

3. Опаковате подаръка и изписвате на него името на детето, за което е предназначен, и съдържанието на пакета. 

4. Подаръците ще се събират отново в Градска библиотека "Паисий Хилендарски" от понеделник до петък от 9:00 до 18:00 ч. и в събота от 9:00 до 13:00 ч.

5. Краен срок за събиране на подаръците – 20 декември включително.

Повече информация можете да получите на тел. 0331/6 81 65 

Списъците можете да откриете на https://www.facebook.com/events/302824050330014/

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина