6-годишният Георги от Асеновград се нуждае от средства за лечение

Автор: Plovdiv Now 11077
6-годишният Георги от Асеновград се нуждае от средства за лечение

6-годишният Георги от Асеновград има нужда от нашата подкрепа. На пръв поглед той е като другите деца, но всъщност има нужда от помощ в своето ежедневие, тъй като не успява да се справя с обикновените за нас неща. Гошко е с поставена диагноза Аутизъм с нарушение на експресивната реч и се нуждае от по-специални грижи.

За подобряване състоянието на Гошко е получена оферта от турска клиника за вливане на стволови клетки. Процедурите ще бъдат няколко, на стойност около 36 хил. долара. Ще са необходими и още средства за допълнителни разходи около пътуването. Така се организира благотворителна кампания в подкрепа на Гошко. Вече има поставени кутии за дарение на различни места в Асеновград, които сме сигурни, че тепърва ще се увеличат, пише ТВ САТ КОМ.

Инициативи също не липсват: в стопанство „Веселата ферма“, което се намира на главния път, посока от Асеновград към село Болярци, ще се проведе специално мероприятие в попдкрепа на Гошко. То е планирано за 14-ти октомври, събота. Входът за стопанството ще е изцяло за детето, ще има и благотворителен базар с лакомства, играчки и други артикули. Всеки, който има възможност, може да подкрепи семейството и чрез банковата сметка, създадена, за да се съберат необходимите за лечението на Гошко средства:

IBAN:
BG47STSA93000030276339
BIC:STSABGSF
Титуляр: Илиян Георгиев Попов

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина