Жестокост! 28-годишен пловдивчанин заля кучето си с киселина, тормозът е ежедневен от години

Автор: Plovdiv Now 8906
Жестокост! 28-годишен пловдивчанин заля кучето си с киселина, тормозът е ежедневен от години

На ежедневен тормоз и мъчение е подложено кучето на 28-годишен пловдивчанин. Отношението му към животното е зверско и това продължава с години.  За това разказват познати на Христо Вълков, които са ставали не веднъж свидетели на мъченията.  Младият мъж живее в кв. Гагарин и е стар познайник на полицията. Само в рамките на последните 3 месеца е хващан два пъти с наркотици, като дори домът му е бил претърсван. Очевидно всички житейски несгоди, които го връхлитат са изкарани след това на домашния любимец, който е получавал какво ли не, но не и любов и нежност.

Познати на Христо, които пожелаха да останат анонимни разказват, че той го е заливал с киселина нееднократно, за което свидетелстват и петната по кожата на животинката. Христо хващал кучето за кожата на гърба и го засилвал в стената. Хвърлял го няколко пъти, докато животното скимтяло от болка.

И това не е всичко – пъхал душа в устата му, докато животното се давело, а Христо обяснявал, че така му дава да пие вода.

Зверско, ежедневно отношение и никакъв шанс за защита. Така можем да обобщим отношението на Христо към кучето му. Към животно, което човек взима при себе си, за да обгрижва и обича, не за да си изкарва всички комплекси върху него.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина