Зрелищно шоу на Античния театър за Годишните награди на БГ Радио

Автор: Plovdiv Now 5469
Зрелищно шоу на Античния театър за Годишните награди на БГ Радио

Церемонията по връчване на Годишните музикални награди на БГ Радио за 2020 ще се проведе на 4 юли на Античния театър в Пловдив. След като последните месеци всички културни събития бяха отменени и отложени, а всички ние бяхме поставени в изолация, е време отново ЗАЕДНО да се насладим на хубавата българска музика и едно наистина зрелищно шоу. Поради съображения с противоепидемичните мерки, тази година билетите за Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2020 ще бъдат ограничен брой.

Традиционно, на тази тържествена музикална церемония се връчват статуетки за постижения за изминалата година. Наградите се определят изцяло от слушателите на БГ Радио чрез гласуване на сайта на медията www.bgradio.bg.

На сцената на Античния театър в  Пловдив ще се качат някой от най-обичаните и популярни лица на българската музика, а публиката ще има възможност да чуе за първи път на живо най-новите български поп и рок хитове. Съвсем скоро ще бъдат обявени и имената на изпълнителите на церемонията.

Специалната награда БГ Вдъхновител на името на Ана Мария Тонкова, която се дава за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската музика, тази година ще бъде връчена на дует Ритон.

На сайта на БГ РАДИО до 00:00 ч. на 03 юли се гласува за финалния етап в Годишните музикални награди 2020, в който се определят победителите във всяка една от деветте категории. 

Билети за церемонията, която ще се проведе в Античния Театър в Пловдив на 04 юли, се продават в мрежата на Eventim.

Децата до 14 години влизат без билет, но само с родител.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина