“Златните момичета“ на България правят шоу-спектакъл в “Колодрума“

Автор: Plovdiv Now 17366
“Златните момичета“ на България правят шоу-спектакъл в “Колодрума“

Националния отбор по Художествена гимнастика ще проведе продукция - спектакъл на "Златните момичета" в Пловдив в зала „Колодрума“ на 26 Септември от 19:00 часа.

„Това е традиция от преди 30 години, на която изпращахме или посрещахме световните и европейски шампионки. Искаме да възродим тази спектакли, за което момичетата избраха Европейската столица на културата да е първата дестинация“, разказаха организаторите в аванс.

Момичетата ще бъдат посрещнати в МОЛ Пловдив на 26 септември в 10:00ч. Там те ще раздават автографи и ще се снимат с феновете си.

В продукцията ще участват основния състав на Националния отбор по художествена гимнастика - индивидуално и ансамбъл, Националния отбор по спортна аеробика, който е базиран в Пловдив. Специално участие ще има и Орлин Павлов.

Поканени са всички пловдивски клубове с техните гимнастички, които също ще изиграят атрактивни съчетания.

Сред гостите на продукцията –спектакъл ще са Кметът на град Пловдив Иван Тотев и заместник -кмета Георги  Титюков, световни и олимпийски шампиони, граждани на Пловдив, както и известни личности от областта на изкуството и културата от града. 

Билети може да се закупят на касите на EASY PAY и EPAY GO.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина