“Златен ключ“ завърши! Френските близнаци Джес и Уисли свириха и пяха с Арт Войс Център

Автор: Plovdiv Now 4364
“Златен ключ“ завърши! Френските близнаци Джес и Уисли свириха и пяха с Арт Войс Център

Международният фестивал за шансони „Златен ключ"- Пловдив 2020 е без аналог у нас и е най-големия музикален франкофонски форум на Балканите.

Организира се ежегодно от Алианс Франсез в партньорство с Община Пловдив. Това е втората по важност и мащаби франкофонска проява в Европа, след тази в Амстердам, която дава възможност да се докосваме до различни култури и всичко това през призмата на френския език.

Тази година фестивалът привлече и впечатляващи гости  -  младият звезден дует от Франция Jessandwest – близнаците Джес и Усли, лауреати на супер популярното във Франция песенно риалити Graines de talents.

Музикален партньор на „Златен ключ“ 2020 е „Арт Войс Център“, който често бива наричан „люпилня за бъдещи звезди“. На сцената в първата вечер с френски песни изгряха новите български таланти, възпитаници на школата, с ръководител Руми Иванова.

За да продължи този музикален обмен,  днес се състоя ателие на френските таланти Джес и Уисли за всички участници от Арт Войс Център. Заедно те пяха, свириха, дори танцуваха. Зароди се едно ново приятелство, което със сигурност ще доведе до бъдещо творческо сътрудничество.

Това си обещаха на раздяла!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина