Зико: Дарина Тодорова бе до мен десетилетия – изключителен професионалист и непрежалим приятел

Автор: Plovdiv Now 55043
Зико: Дарина Тодорова бе до мен десетилетия – изключителен професионалист и непрежалим приятел

Кметът Здравко Димитров публикува емоционален пост във Фейсбук, с който се сбогува с Дарина Тодорова. Председателят на РИК 17 почина внезапно вчера. Тодорова работи със Здравко Димитров още, докато той бе кмет на район „Западен”.

Ето и целия му пост:

Смъртта ни отне безценната Дарина Тодорова. Загубата е голяма, когато от живота ни напуска не само изключителен професионалист, но и непрежалим приятел.

Дарина бе до мен десетилетия и споделяше моите идеи в работата. Но тя беше повече от това – ярка личност, твърд характер и притежател на качества, будещи възхищение в цялата юридическа гилдия и колегите й в администрацията.

В ден като този, когато от този свят си отива някой, който целия си живот е отдал с работата си за благото на обществените дела, ние можем само да кажем - "Благодаря". Благодаря, че беше с нас, че имахме честта да те познаваме, че искреността и правдивостта ти винаги бяха твой верен спътник и единствен съдник.

Ти остави своя отпечатък върху всички ни. Твоите съвети ще ми припомнят винаги, че добрите хора макар и не винаги да живеят толкова, колкото ни се иска, оставят послания, които преживяват съвременниците си.

Нека душата ти почива в мир.

Ще изпратим Дарина в последния й път на 17 януари от 11.00 часа в Траурен парк "Драганови гробища"

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина