Зико: Дано новите управляващи са по-разумни хора, които мислят за нашите деца

Автор: Plovdiv Now 2831
Зико: Дано новите управляващи са по-разумни хора, които мислят за нашите деца

Автор: Благовест Андонов

„ Дано да дойдат по-разумни хора, които да мислят за бъдещето на нашите деца. В залата ви казах как министърът на спорта се отнесе към Пловдив. Хората, които ни управляват нека да помислят и за спортната инфраструктура.  Нищо не е пипано от години, тухла върху тухла не е сложена. За това правим стадиони, зали басейни, но нека не забравяме, че се инвестира в изложбении зали, музеи на открито – Източна порта, Небет тепе”, заяви кметът Здравко Димитров след решението за поемане на нов дългосрочен дълг.

Общинските съветници одобриха Община Пловдив да изтегли 44 млн. лева за двата стадиона на Ботев и Локомотив, както и за ПК „Младост”.

По време на обсъждането градоначалникът заяви, че от правителството в оставка никой не го е търсил за нищо, а тъкмо обратното  - идвали в Пловдив и обсъждали големи проекти в областна управа без Община Пловдив.

Относно намерението за закупуването на спортна зала „Строител”, кметът каза, че са се водили няколко разговори и смята, че с немного средства ще може да се приведе в добър вид.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина