Започват новия етап на жилищен комплекс в Пловдив, предизвикал огромен интерес

Автор: Plovdiv Now 7953
Започват новия етап на жилищен комплекс в Пловдив, предизвикал огромен интерес

Новият етап от строителството на жилищния комплекс ”Green Gardens” започва съвсем скоро, похвалиха се фирмата инвеститор PIMK Build. Комплексът, който предизвика огромен интерес, почти е изчерпал жилищата в първите секции в него: сгради 1,2 и 7. Останалите апартаменти в трите сгради се предлагат на промоционални цени до 490 евро на кв.м, които скоро ще бъдат вдигнати.

В същото време започва строителството на секции 3,4 и 6 в  ”Green Gardens” . Жилищата там са в продажба, като цените също са до 490 евро на квадратен метър на зелено. Квадратури и разположение на апартаментите, може да видите в сайта на инвеститора.

 ”Green Gardens”  („Западен 3” ) съчетава уют, който е сред зеленина, фонтани, детски площадки и то в най-предпочитания и зелен  район Пловдив – „Западен”.  Бъдещите обитатели на комплекса могат да моделират големината и разположението на апартаментите си.

Новите сгради ще се намират в непосредствена близост до другия авангарден жилищен комплекс – „Западен 2” на бул. „Пещерско шосе”.

Комплексът се намира на втора линия на булевард "Пещерско шосе".  От PIMK Build  продължават да залагат на луксозното изпълнение на вътрешните части, стълбище, площадки, където всичко ще е от мрамор. Апартаментите ще са с различни квадратури и изложения с  прекрасна гледка към Родопите. Паркирането ще бъде отново осигурено на 100% с надземни и подземни гаражи

Снимки на "Green Gardens":

 

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина