Закопчаха дилъри на марихуана и амфетамини в Пловдив, арестуваха и търговец на незаконни цигари

Автор: Plovdiv Now 5249
Закопчаха дилъри на марихуана и амфетамини в Пловдив, арестуваха и търговец на незаконни цигари

Двама наркодилъри са били заловени във вторник в Пловдив при специализирана операция на полицията на територията на жк „Тракия“. Служители на реда от Пето РУ са засекли 33-годишнен криминално проявен и осъждан пловдивчанин, който изхвърлил на земята пакет със съмнително съдържание и побягнал.

Извършителят е бил бързо заловен и е последвало претърсване в дома му, откъдето са иззети електронна везна, около 16 грама марихуана и 6 грама амфетамин.

От лек автомобил „Ауди“ и от жилища в Пловдив, ползвани от 28-годишен мъж от Сливен, криминалисти от Четвърто РУ са конфискували отново във вторник близо 38 грама амфетамин, 9 грама марихуана и 156 таблетки екстази.

След доклад на случаите в Районна прокуратура – Пловдив двамата дилъри са привлечени като обвиняеми за престъпление по Наказателния кодекс и са задържани в ареста за срок до 72 часа.

Бързо производство е образувано и срещу 63-годишен мъж търговия с безакцизни цигари. На улица „Нестор Иванов“ в Пловдив вчера той е бил засечен от патрул на Първо РУ да носи над 1400 саморъчно свити папироси без български бандерол. При последвалото претърсване в дома му били открити и 5 килограма наситнена тютюнева листна маса.

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина