Задържаха и приятелката на Кристиан, убил Милен Цветков

Автор: Plovdiv Now 6118
Задържаха и приятелката на Кристиан, убил Милен Цветков

Приятелката на Кристиан Николов, който блъсна колата на Милен Цветков и причини смъртта му навръх Великден, също е била задържана за 24 часа. По първоначална информация момичето също е било в автомобила Ауди Q7 по време на смъртоносния пътен инцидент. 

Освен нея, в колата е имало и трети човек - приятел на Кристиан и син на депутата Лъчезар Иванов. Така задържаните за катастрофата вече са четирима души - Кристиан, двамата спътници и майката на момчето Десислава Пешеве, на чиято фирма се води скъпият джип. 

Припомняме, че главният прокурор Иван Гешев настоя производството да бъде под специалния надзор на ВКП. Отделно икономическа полиция ще разследва с какви средства е закупен джипът убиец.

Шофьорът Кристиан е задържан с прокурорско нареждане за 72 часа. Неговият приятел Иванов е в ареста за 24 часа, където текат разпити за обстоятелствата около тежката катастрофа. Припомняме, че на 20 април вечерта, Милен Цветков губи живота си, след като е ударен отзад от аудито на 22-годишния Кристиан. Тестовете за наркотици са отчели наличието на амфетамин и канабис в кръвта на младия шофьор. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина