Зад кулисите на балове 2019: ФИНАЛЪТ - красив спомен за цял живот

Автор: Plovdiv Now 5918
Зад кулисите на балове 2019: ФИНАЛЪТ - красив спомен за цял живот

Автор: Невена Вранчева

Часовете ставаха минути, а времето летеше неусетно. И ето че дойде и така дългоочакваният ден - абитуриентският бал на Стефани.

Подготовката за него бе дълга, изморителна и дори имаше моменти, в които бяхме на ръба да се откажем от някои идеи, които бяхме замислили, защото все по-често започваха да ни се струват някак невъзможни... И сега, когато всичко мина, и то повече от удовлетворяващо, ние си дадохме сметка, че когато човек иска нещо силно и влага в него частица от сърцето си... нещата просто се случват. Безмислено е да описваме каквото и да било с думи, защото емоцията е, за да бъде изпитана и изживяна.

И все пак, представяме ви абитуриентския бал в кратко резюме! Още в 10 сутринта се запътихме към студиото на един от най-добрите гримьори в града – Слави Стоянов, който ни посрещна с чаша вино и куп шеги. Четките в ръцете му сякаш станаха вълшебна пръчица, с която той не създаваше грим, а цяло изкуство. Дойде ред и на прическата, за която се погрижи стилистката Елисавета Генева – небрежен кок, който изцяло допълни нежната визия на абитуриентката.

Времето на 24 май също ни изненада много приятно тази година и се задържа слънчево през целия ден. Последва фотосесия заедно с фотографа Мирослав Чобанов, а като локация избрахме едно от най-омайните места в околностите на града – Парк и СПА хотел Марково. Любезните управители на комплекса приеха присърце всяка наша идея, а кадрите бяха заснети в новия ВИП апартамент на комплекса, както и сред зеленината навън, откъдето се открива и уникална гледка към града на седемте тепета.

Времето напредваше, а гости и роднини вече ни очакваха в ресторант Мегдана, където прекарахме около час, а след това имайки впредвид автомобила, който ни очакваше отпред, се изстреляхме дяволски бързо пред Новотел Пловдив, където всъщност вечерта за абитуриентите тепърва започваше.

И така, както всяко хубаво нещо и това има своя край....край, но и начало на нов етап в живота, край, който ще помним още дълго време, и който ще остави траен спомен в нашите сърца. Приятно гледане!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина