Зъботехникът Георги от Пловдив, обвинен в педофилия, остава в ареста

Автор: Plovdiv Now 4893
Зъботехникът Георги от Пловдив, обвинен в педофилия, остава в ареста

Зъботехникът Георги Колев от Пловдив, обвинен в педофилия, остава в ареста. Той е с наложена мярка за неотклонение "задържане под стража". 

Припомняме, че 55-годишният мъж беше арестуван, след като майка на 9-годишно момиченце подаде сигнал. Малката била подмамена от Колев в кабинета му в района на Бунарджика, а там той удоволетворил сексуалните си наклонности. 

По време на разследването е станало ясно, че малолетното момиченце не е единствената пострадала. Още три деца, живеещи в квартала, са били примамени от мъжа с извратени наклоности. Снети са показания от три момичета и момче. Най- малкото дете е на възраст 9 години, а най- голямото на 16. Колев е направил самопризнания. Срещу него е повдигнато обвинение по чл. 149 от Наказателния кодекс. 

Припомняме, че ссвен, че е блудствал с децата, зъботехникът е записвал с телефона си перверзиите, на които ги подлагал. Част от записите са открити при обиска, направен от криминалистите. Според зарпознати, той  първо се сприятелявал с децата, разговарял с тях, давал им съвети, купувал им сладкиши. водел ги в кабинета си, където им показвал как се правят отливки от зъби. След това под формата на игра ги принуждавал да задоволяват противоестествените му сексуални наклонности. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина