Забавления, готина компания и разбира се много алкохол, очакват студентите на празника си утре

Автор: Милен Ангелов 5770
Забавления, готина компания и разбира се много алкохол, очакват студентите на празника си утре

Забавления, готина компания и разбира се много алкохол. Това са трите основни елемента, без които не може да премине студентския празник. В навечерието на 8 декември голяма част от студентите в Пловдив вече имат своите планове, за да отпразнуват подобаващо своя празник. Дали в града, в някоя вила в близките населени места, на бар или в някои от планинските ни курорти, веселбата ще бъде гарантирана за всеки. А сред най-нетърпеливите са разбира се първокурсниците от университетите, които за първи път ще вдигат наздравици със свои колеги.

Средно между 200 и 500 лева в джоба ще приготвят празнуващите, за да си гарантират доброто настроение в празничната вечер, показва анкета, която проведохме в навечерието на празника. В последния работен ден залите на университетите бяха почти празни, тъй като не малка част от студентите вече бяха заминали за съответната дестинаиция.

Според направените резервации в хотелите и ресторантите и тази година Банско се оказва най-предпочитаното място за 8 декември. В рамките на два дни там се очаква да пристигнат около 10 000 студенти.

А ето какво споделиха пред камерата ни тези, които все още се подготвяха за студентския празник: 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина