За пореден път “труженичка на платената любов“ със съставени 2 акта остана ненаказана

Автор: Plovdiv Now 6298
За пореден път “труженичка на платената любов“ със съставени 2 акта остана ненаказана

В България няма закон против проституцията. Леките жени реално не са забранени, престъпление е само склоняването към отдаване на любов срещу пари. Ако жените сами търгуват с тялото си, или поне нищо друго не е доказано, законът и неговите изпълнители са безсилни. 

Не липсват обаче дръзки опити на местни районни управления все пак да не оставят в "нежния ескорт" чувство за безнаказаност. През това лято поверяващи от РУ-Труд правят масови проверки на участъка около 9-тия километър на Пазарджишко шосе, където за никого не е тайна, че труженички раздават щедри ласки. 

За никого не е тайна, тъй като момичетата не само са очевидни, ами избождат очите на шофьорите. Те вдигат поли, правят вулгарни знаци, сочейки и докосвайки различни части на тялото си, а не на последно място често се приближават опасно близо до пътното платно. Именно тази "маркетингова стратегия" на леките жени бива използвана от полицията, за да съставя актове. 

Такъв е поредният случай с фея на любовта, на която са съставени два акта по 50 лева за това, че жената е "извършвала действия противни на добрите нрави и несъвместими с обществените норми на поведение, с което приел, че е нарушила Наредба № 1 за поддържане и опазване на обществения ред, чистота и общественото имущество, за организацията и безопасността на движението на територия на Община Марица, област Пловдив", като проституирала. 

Свидетели на случката разказват, че жената е правила неприлични жестове към водачите на преминаващите по пътя автомобили с ръце и крака, както и с повдигане на полата си, които представлявали сексуални намеци. Също така полицаите посочили, че на посоченото в акта място често както спипаната труженичка, така и други лица, са били хващани да проституират, за което са им съставяни и съответни актове. 

Районният съд в Пловдив обаче е категоричен - не може да се установи дали жената е проституирала. Именно затова актовете на феята и този път са отменени. До следващия работен ден. 

Снимката е илюстративна!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина