Все още има покани за безплатния концерт на Крейг Бейли, Камелия Тодорова и Петър Салчев в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 5442
Все още има покани за безплатния концерт на Крейг Бейли, Камелия Тодорова и Петър Салчев в Пловдив

Ограничен брой места останаха за концерта "Made by Heart" на Крейг Бейли, Камелия Тодорова, Петър Салчев и Биг Бенда на БНР с диригент Антони Дончев. 

Припомняме, че събитието е подарък от Община Пловдив за жителите в навечерието на празниците, входът е свободен, но за да не се допуска напрежение, предварително на желаещите се предоставят покани.

Поканите са с обозначен ред и място в залата, за удобство и комфорт на публиката. Пропуски за още около 90 свободни места има на касата на МаскАрт в Дома на културата „Борис Христов“, откъдето желаещите могат да ги получат. Предоставят се по 2 места на човек. Касата е с работно време  от понеделник до петък от 10 до 14 часа и 15 - 18 часа.

Концерът е на 8 декември 2019 г., неделя, в Дом на културата "Борис Христов" Пловдив. Началото е в 19.30 часа.  Публиката ще чуе оригинална музика, написана и аранжирана от Крейг Бейли, дългогодишен водач и солист на оркестъра на легендарния Рей Чарлс, както и музика от репертоара на Петър Салчев и Камелия Тодорова.

Спектакълът припомня някои от незабравимите образци на съвременната американска и световна култура, както и любими на публиката теми от съвременната българска популярна музика.

Проектът „Made by Heart“ се реализира от Сдружение за култура и образование "Милчо Левиев" в партньорство с БНР, БНТ и с финансовата подкрепа на Община Пловдив и ще е с вход с безплатни покани, като подарък за меломаните.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина