Военни от Пловдив изобщо не спазват социалната дистанция

Автор: Plovdiv Now 40624
Военни от Пловдив изобщо не спазват социалната дистанция

Стотици военни напускат пловдивско поделение на големи групи, без да спазват препоръките за социална дистанция, пише TrafficNews.bg. Кадрите са на военнослужещите в 110-и логистичен полк в Пловдив в края на работния им ден. Огромното струпване униформени на входно-изходните пунктове на поделението се наблюдава ежедневно.

Както се вижда от снимките, по-голямата част от тях са без предпазни средства. На паркингите се обособяват групи от 4-5 души. Не се спазва никаква дистанция, като липсва и организация за влизане и излизане от поделенията.

"Редно ли е при обявените мерки, които изключват подобен тип поведение, то да се демонстрира от хората, които би следвало да бъдат еталон в подобна ситуация?", пита възмутеният ни читател.

Репортер се обърна за коментар към Министерството на отбраната. От пресцентъра увериха, че командирът на формированието е бил уведомен за постъпилия сигнал и ще бъдат предприети конкретни мерки. 

"Във формированията на Сухопътните войски е създадена организация и са взети всички необходими противоепидемични мерки за недопускане разпространението на COVID-19", пишат още от министерството.

Подобни новини

Киро

Смешни сте-тези хора са по цял ден заедно,да не очаквате на излизане да се разреждат на по 2 метра ...идете вижте фирмите които работят как работниците се тъпчат в служебните автобуси...поредния бай Ганьо който иска да бъде някой...

21:14, 06.04.2020
Отговора 0
Отговор

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина