Ветераните от Камбоджа се разграничиха от Божидар, който уби коте в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 4591
Ветераните от Камбоджа се разграничиха от Божидар, който уби коте в Пловдив

Асоциация на българските ветерани миротворци се разграничиха категорично от пловдивчанина Божидар Димитров и зверствата, извършени от него. Димитров днес бе обвинен за жестоко убийство на малко котенце.

Ветераните са забелязали специфичен стикер мисия в Камбоджа на обекта, в който Димитров работи, и бяха категорични: Той никога не е бил участник в мисии там. 

Във връзка с материалите за зверското убийство на котето от Божидар, те написаха следното:

Лицето Божидар Димитров от материала не е бил участник в известната мисия от близкото минало в Камбоджа (1992/1993). Повод за това уточнение е стикерът "CAMBODIA UNTAC 1992/1993) с логото на ООН, залепен на местоработата на лицето. Стикерът се набива в очи във вашия репортаж и хората които нямат представа от фактологията погрешно свързват неподходящото и антисоциално поведение на това лице с мисията.

Ние, ветераните - миротворци (в голямата си част участници в същата тази мисия) след проведено вътрешно разследване установихме че такова лице (Божидар Димитров) НЕ ПРИСЪСТВА в списъците на мисията. Стикерът се е озовал там от наш колега който е редовен клиент на гумаджийницата. Тези стикери по принцип са предназначени за личните автомобили на нас - ветераните и поставянето му на това място без наше знанение и позволение е в разрез с неписаните норми на употребата му.

Ще се радваме ако при нужда и по ваше усмотрение в бъдещ материал да споделите с вашата публика горната информация, за да не хвърляме незаслужено петно върху достойните ветерани-миротворци, допринесли със здравето и живота си за просперитета на една страна!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина