Великденски базар “Капана“ ще събере занаятчии от цяла България

Автор: Plovdiv Now 53200
Великденски базар “Капана“ ще събере занаятчии от цяла България

Великденски базар "Капана" ще представи продукцията на занаятчии от цяла България от 7 до 17 април на мостовото съоръжение над ул. "Гладстон".

"Ще има хубава музика на живо, много вкусна храна и напитки от нашата ‘‘Вкусна Спирка‘‘. Осемметровата синя каравана ще е на ваше разположение и ще представи тематично стрийт фууд меню. В неделя на 16 април специално за най–малките посетители ще се появят великденският заек и неговите приятели. Ще имате възможност да се насладите на страхотни коктейли. Готови сме да изненадаме приятно вас и сетивата ви със селекция от био и натурални шоколад, кафе, хляб и печива, мед, тахани, люти сосове, гофрети, чай и натурални сокове. Ще има и натурални лакомства и аксесоари за домашните любимци", казват организаторите.

По време на 11-дневното събитие ще бъдат представени над 80 български модерни занаятчии, автори на ръчно изработени изделия, модни и козметични марки, които ще поднесат с усмивка и лично отношение прекрасни продукти, в които са вложили много труд и любов.

"Очаквайте нови предложения за вас в сферата на био и натурална козметика, лимитирани серии дрехи, бижута, аксесоари, детски и образователни книги, свещи, керамични съдове и още много уникални изделия, подбрани за вас. Ще има и приятна музикална селекция", канят домакините.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина