Великденски Базар Капана се завръща през април с ръчно изработени продукти и занаятчийски храни

Автор: Plovdiv Now 12679
Великденски Базар Капана се завръща през април с ръчно изработени продукти и занаятчийски храни

Базар Капана се завръща през април, по случай Великденските празници с акцент върху обичаите на празника и артистичните занаятчии на България. От 17 до 20 април на Малката Главна (ул. „Райко Даскалов“) ще откриете един от основните и най-обичани елементи на Капана Фест - големият авторски базар за ръчно изработени продукти и занаятчийски храни.

Над 80 български автори отново ще ни изумят с въображението си и ще ни поднесат с усмивка и лично отношение прекрасните изделия, в които са вложили много труд и любов. Ще се насладим и на отбрани вкусове от майсторските ръце на най-добрите родни и международни производители на качествени храни и напитки.

За страхотното настроение ще се погрижат редица местни и родни музиканти с изключителни акустични изпълнения в привечерните  часове на деня, а за дневната програмата и късното парти сме се доверили изцяло на нашите приятели от www.my-vinyl.com Музикалната зона, се намира пред стълбите на Римски Стадион и ще бъде активна всеки ден от 12:00 до 23:00, а програмата очаквайте съвсем скоро в страницата на събитието.

Тематична Великденска украса, припознаване на български обичай, занаятчийски съкровища, вкусно подкрепление и традиционните флагчета в стила на Капана Фест ще превърнат това четиридневно изживяване в истински празник в сърцето на града.

Очакват ви много приятни изненади и вълнение, с които заедно ще празнуваме този свят християнски празник, обещават организаторите от „Соул сити“.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина