Вече пет дни котка стои затворена в бизнес сграда в Пловдив без храна и вода.

Автор: Plovdiv Now 4257
Вече пет дни котка стои затворена в бизнес сграда в Пловдив без храна и вода.

Вече пет дни котка стои затворена в бизнес сграда в Пловдив без храна и вода. Излизането й към този момент се оказва невъзможно.  Някакси животното е успяло да влезе в сградата, но не може да намери обратния изход. За невъзможната ситуация сигнализира читателка, която от няколко дни се опитва да изкара котето навън, но за съжаление без резултат.

Сградата се намира на улица „Климент I”, в центъра на града под тепетата.  Нашата читателка направила всичко, за което й е хрумнало, за да спаси котето, което мяука жално зад стъклените витрини.

Първо се е обадила на охранителната фирма, чийто стикери са на сградата, но от там са казали, че вече не поддържат този обект и нямат достъп до него. Последвало и обаждане на телефон 112, но също се оказало път без изход.

„Оттам стана ясно, че от полицията няма как да намерят собственика на бизнес сградата. Нямали достъп до тази информация. След това, от 112 се свързаха и с общината. Които казали, че "ще се опитат" да намерят собственика, но самата служителка на 112 не беше особено обнадеждена и ме посъветва отново да звънна утре. Накрая намерих обява за отдаване под наем на сградата. Успях да се свържа с брокера. От него разбрах, че обявата е стара и изтекла, той няма достъп до сградата, а "по спомен, собственикът живее в Германия и не мога да се свържа с него““.

Жената се надява все пак историята да има щастлив край и да се намери решение за блокираното животно.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина