Уникален онлайн концерт за малките пловдивчани в Деня на детето

Автор: Plovdiv Now 3130
Уникален онлайн концерт за малките пловдивчани в Деня на детето

Уникален онлайн концерт ще зарадва малките пловдивчани в Деня на детето. Известни детски състави ще се представят с любими на публиката изпълнения по време на събитието, организирано от ЦПЛР-ОДК - Пловдив.

Традиционният детски концерт, който младите таланти изнасят всяка година, сега ще се пренесе в домовете ни. Сценарият е на ръководителката на театралната трупа Евелина Николова и е организиран като истински спектакъл за деца и възрастни – с много цвят, музика и танци.

Ще се насладим на изпълненията на хоровете „Детска китка” и Хора на пловдивските момчета, на малките принцеси от вокална група „Бамбини” и талантите от Естрадно студио „Прима”. С автентичен фолклор, песни и танци ще се представят съставът „Куклици” и децата от фолклорен танцов ансанбъл „Иглика”. Настроението ще повдигнат и красивите момичета от школата по художествена гимнастика, Джаз балетът, формация „Сияна Данс” и Балет Ера”, както и мажоретен състав „Динамика”. Концертът ще бъде закрит от талантливите деца на Младежката духова формация. 

Можете да се насладите на изпълненията им ТУК!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина