Удар на пловдивската полиция! Откриха незаконни цигари, арестувана е жена

Автор: Plovdiv Now 4069
Удар на пловдивската полиция! Откриха незаконни цигари, арестувана е жена

10 600 къса цигари иззеха служители на криминална полиция на Трето РУ в Пловдив при специализирана полицейска операция по линия незаконно разпространение на акцизни стоки. Цигарите са открити в частен имот на улица «Лобелия». При претърсване на къща и прилежащите и постройки на адреса са открити цигари от различни марки, но без български бандерол. Задържана е притежателката им - 23 годишна жена, която няма предишни криминални прояви. По случая е започнато бързо производство. Работата по документиране на случая продължава под наблюдение на прокуратурата.

2 килограма безакцизен тютюн иззеха служители на Шесто РУ в хода на проверка на улица «Калина» в Столипиново вчера следобед. Полицаите открили в дома на 57-годишен мъж от квартала чувал с жълта листна маса, която иззели по надлежния ред. По случая е започната предварителна проверка с оглед установяване на достатъчно данни за извършено престъпление. Мъжът няма предишни криминални прояви.  

36-годишен мъж е задържан в ареста на Шесто РУ за притежание на наркотици. Той е засечен от полицейските служители при проверка на улица «Калина». Мъжът има и предишни криминални прояви. Полицаите са го обискирали и са иззети 8 найлонови плика с високорисково наркотично вещество. Според експертната справка става дума за хероин с тегло 1,008 гр. По случая е образувано бързо производство.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина