Ученици от Музикално училище правят благотворителен концерт за закупуване на музикални инструменти

Автор: Plovdiv Now 4368
Ученици от Музикално училище правят благотворителен концерт за закупуване на музикални инструменти

Възпитаниците от класовете по ударни инструменти при НУМТИ „Добрин Петков“ – гр. Пловдив организират БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ за събиране на средства за закупуване на музикални инструменти, необходими за продължаване на тяхното професионалното обучение и развиване творческите им способности.

Учениците от 7-ми до 11-ти клас са подготвили атрактивна програма, която ще представят на концерта в Аулата на НУМТИ "Добрин Петков" ул. „Иван Вазов“ № 23 на 20-ти май от 17:30 часа.

Няколко дни по-рано - на 15-ти май от 17:30 часа в същата зала, най-малките инструменталисти /1-ви – 4-ти клас/ ще покажат своите умения в благотворителен концерт за роднини и приятели.

Инициативата за събиране на средства за закупуване на нови музикални инструменти е подкрепена от Държавна опера-Пловдив и НПО "Академия за музикална просвета", участващи в популяризирането на кампанията сред обществеността.

Любимият образ на децата, обаятелният домакин в света на музиката - Госпожа Опера ще бъде водещ на благотворителния концерт на 20-ти май. С нейно съдействие ще бъдат събирани средства от всички желаещи да подкрепят на място каузата на учениците.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина