Учени от шест държави събира МУ-Пловдив на конференция

Автор: Plovdiv Now 12958
Учени от шест държави събира МУ-Пловдив на конференция

Медицински университет - Пловдив организира XI-та Югоизточна европейска конференция и XXXI-ва Асамблея на ИМАБ в периода 28-31 октомври 2021 г. съвместно с Интернационалната Медицинска Асоциация „България" (ИМАБ).

На събитието ще се представят над 230 теми в областта на медицината, биомедицината, денталната медицина и организацията и контрола на здравеопазването. В програмата е предвидена сесия и кръгла маса “Коронавирус, световна пандемия и българския опит“.

Събитието цели да събере в хибриден формат учени от България, САЩ, Израел, Германия, Италия, Румъния и да им даде възможност да споделят добри практики, опит и резултати от проучвания на мултидисциплинарни екипи, работещи по съвременни проблеми, включително COVID-19.

Присъственият достъп до събитието ще се осъществява след представяне на зелен сертификат. Освен активните участници, конференцията дава възможност на студенти, преподаватели и учени да се регистрират в събитието за онлайн пасивно участие.

Освен активните участници, конференцията дава възможност на студенти, преподаватели и учени да се регистрират в събитието за онлайн пасивно участие.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина